Wanden


Professioneel glasvliesbehang / Renovliesbehang : een zowel mooie als duurzame keuze voor op de wand. Goed geschikt bij nieuwbouw en bestaande bouw. Wij brengen het behang 100% naadloos voor u aan, waarna we het kunnen sausen in iedere kleur die u wenst. Wij adviseren u graag over de mogelijke kleuren en kunnen u voorbeelden laten zien van andere woningen waarin we glasvezelbehang hebben aangebracht.

Het renovlies behang behang heeft een aantal unieke eigenschappen. Het materiaal is bijvoorbeeld goed geschikt om lichte scheuren te maskeren,zodat u daar in huis geen last van heeft en het werkt isolerend. Prettig in een nieuwbouwwoning, waar de wanden de neiging hebben om de eerste jaren nog wat te ‘werken’.

Tip: glasvliesbehang in de keuken? Wij adviseren bij het kookgedeelte een speciale coating aan te brengen. Door deze coating wordt het makkelijker om de wand schoon te maken, zonder dat dit de wand aantast.


Renovliesbehang kopen: scherpe aanbieding Op zoek naar renovliesbehang van de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Profiteer van onze tijdelijke aanbieding. U betaalt voor het plakken en sausen slechts €13,50 per m² vanaf 60m2.

Wat zit er in de prijs van €13.50 m² : - Aangebracht door eigen Professionele behangers - Geverfd door onze eigen professionele schilders - Renovlies /Glasvliesbehang - Het kitten - Sausen in Ral 9010 / 9016

Contact


Moekestorm-Akker 7
2994 BG Barendrecht

info@kalkanbehang.nl

06 - 54 28 07 37

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.