Over Mij


Mijn naam is Ugur Kalkan. Ik ben een zzp’r met jarenlange ervaring in het behangen van de meest exclusieve soorten behang. Met mijn dertig jaar aan ervaring in het plakken van verschillende materialen wandbekleding stel ik mij ten dienste van de klant. Naast projecten ben ik ook beschikbaar voor de reguliere klant.

Klanten ervaren het persoonlijk contact en professioneel advies als zeer prettig bij het maken van hun keuzes. Ik werk vlot en netjes. U kunt verder op de website meer informatie vinden over de projecten waar ik aan gewerkt heb, de verschillende soorten materialen alsook foto’s van.

Kalkan Behang en Stoffeerbedrijf is een bedrijf dat zich specialiseert in de afwerking van vloeren en wanden. Met vele jaren ervaring in de zakelijke en particuliere branche voor woning inrichting en stoffering zijn wij een begrip in zuid-holland. Onze visie interieur is een breed begrip en wordt door een ieder anders beleefd. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en zijn met hun jaren lange ervaring op het gebied van behangen en stofferen het juiste verlengstuk van ons bedrijf .

Ons uitgangspunt is een leefbaar interieur met een goede mix van vloerbedekking en wandbekleding, uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen.Bij ons vindt u diverse trends, stijlen, kleur en sferen die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke smaak.

Contact


Moekestorm-Akker 7
2994 BG Barendrecht

info@kalkanbehang.nl

06 - 54 28 07 37

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.